L’autor

Nascut a Barcelona (1965). Sóc físic teòric de formació (UAB, 1988), i actualment treballo com a responsable de Gestió del Coneixement i Sistemes d’Informació en R+D a la Secretaria d’Universitats i Recerca del Departament d’Economia i Coneixement de la Generalitat de Catalunya. En aquest lloc de treball desenvolupo, entre d’altres, les següents funcions:

Sóc autor de diversos articles i presentacions sobre com podem utilitzar les eines que la xarxa ens proporciona per compartir i gestionar millor el coneixement, especialment en els àmbits de les universitats i la recerca, i sobre com aquestes eines poden contribuir a augmentar l’impacte i la visibilitat de la recerca. Podeu accedir-hi des d’aquest bloc i també des del meu perfil a Slideshare.

He estat docent a l’Escola d’Administració Pública de Catalunya (2004-2007), on he impartit el curs “Innovar x Internet” conjuntament amb Jordi Graells i Ayo Vellosillo.

També sóc corrector de català i castellà, traductor jurat i disposo de la titulació per exercir com a professor de català per a persones adultes.

Col·laboro en el bloc multidisciplinar  Des de la Mediterrània i formo part de la la Xarxa d’Innovació Pública, integrada per professionals vinculats  a les administracions per compartir projectes i bones pràctiques i, alhora, idear nous serveis conjuntament amb la resta d’actors públics (ciutadania, proveïdors, etc.) a partir del coneixement de l’Administració.

També sóc membre de l’Associació Catalana de Comunicació Científica, la Societat Catalana de Física i la Societat Catalana d’Història de la Ciència i de la Tècnica.

Mediterrània i món àrab

Imatge de la Mediterrània

Estic convençut que Europa i la Mediterrània són els nostres escenaris de present i futur, i per aquest motiu  també escric un altre bloc (La mà de Fàtima) des del qual comparteixo algunes reflexions sobre les relacions internacionals, la mediterraneïtat, el Pròxim Orient, la llengua i el món àrab en general, i tuitejo des del compte @LaMaDeFatima.

Com diu Andreu Claret, ser europeista és fàcil per a algú que neix europeu, però més difícil és ser mediterranista. Doncs bé, sóc un mediterranista convençut de la necessitat de diàleg entre cultures molt diferents i entre religions que molt sovint s’han fet la guerra. Sempre m’he sentit atret pel món àrab tant des del punt de vista geopolític com sociocultural, i l’estudi de la llengua àrab (tinc el nivell B2 del Consell d’Europa) em permet reforçar aquesta afició.

En aquest sentit, sóc membre d’Horitzó Europa, una associació que pretén promoure la reflexió sobre els reptes de la globalització i la governança internacional per a Europa i per a Catalunya.

Identitats digitals

Em podeu trobar a les següents xarxes socials i repositoris:

Twitter
Linkedin
Slideshare
Facebook
Vizify
Delicious
YouTube

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Canvia )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Canvia )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Canvia )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Canvia )

Connecting to %s