Nova pàgina web amb recursos per al professorat

Conscients de la importància que el paper de la ciència, cada cop creixent, desenvolupa per a la comunitat educativa, des del mes de febrer de 2008 el butlletí electrònic RECERCAT  incorpora en cada número una nova secció destinada al personal educador, amb recursos didàctics, pedagògics i informatius que poden ser d’utilitat per al professorat de ciències.

Aprèn la taula periòdica dels elements amb en Quim i la Mica! L'Escola Politècnica Superior de Manresa, de la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC), ha posat en marxa un lloc web per apropar l'estudi de la química a l'alumnat de secundària.

L’Escola Politècnica Superior de Manresa, de la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC) va posar en marxa un lloc web per apropar l’estudi de la química a l’alumnat de secundària

Doncs bé, aquesta nova pàgina web (Recursos de RECERCAT per al professorat) aplega tots els articles publicats fins ara a la secció “Personal educador” del butlletí, per tal que  tant el professorat com l’alumnat hi puguin accedir de manera ràpida des d’un mateix lloc web, ordenats d’acord amb la tipologia del recurs:

  • Pàgines web: recull repositoris de recursos de l’àmbit nacional, estatal i internacional
  • Publicacions: tant en format paper com directament accessibles a través de la xarxa.
  • Activitats: adreçades a l’alumnat, de caràcter fonamentalment presencial.

Free (Federal Resources for Educational Excellence) és una àmplia col·lecció de recursos d'ensenyament i aprenentatge de més de 30 organitzacions federals dels Estats Units.

Free (Federal Resources for Educational Excellence) és una àmplia col·lecció de recursos d’ensenyament i aprenentatge de més de 30 organitzacions federals dels Estats Units que treballen conjuntament per oferir a través d’Internet recursos educatius de diversos àmbits

About these ads

Quant a Xavier Lasauca i Cisa

Recerca 2.0, xarxes socials, dones i ciència, universitats, open access, open science, innovació a l'Administració, open data, oGov...
Aquesta entrada s'ha publicat en Comunicació científica, Recerca i etiquetada amb , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Canvia )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Canvia )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Canvia )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Canvia )

Connecting to %s