El perfil de les directores i els directors dels centres de recerca de Catalunya, a un sol clic

La persona responsable de la direcció d’un centre de recerca és una peça fonamental, perquè en depèn bona part de l’èxit del centre. Prestigi internacional per atreure personal investigador i capacitat científica i de gestió són aptituds bàsiques que ha de tenir la persona encarregada de la direcció d’un centre.

Conscients de la importància d’aquesta figura, des del mes de setembre de 2006, RECERCAT (el butlletí electrònic de la recerca a Catalunya que publica el Comissionat per a Universitats i Recerca, Departament d’Innovació, Universitats i Empresa) destina un article a cada número dedicat a analitzar el perfil professional de les persones responsables de la direcció dels centres de recerca de Catalunya.

Recentment, el consell de redacció de RECERCAT va acordar crear un nou espai a la pàgina web principal del butlletí que recopilés els diversos perfils publicats. Aquesta nova pàgina web aplega tots els perfils publicats fins ara, i n’incorpora els nous,  per tal que hi pugueu accedir de manera ràpida des d’un mateix lloc web, ordenats alfabèticament pel nom del centre de recerca.

Accés a la secció: Els perfils de RECERCAT

Imatge (de dalt a baix i en sentit horari): Eudald Carbonell (IPHES), Anna Cabré (CED), Xavier Rodó (IC3) i Lina Badimon (ICCC). Autora de la composició: Maricel Saball. Drets d’imatge: CC-BY-NC-ND 3.0

Quant a Xavier Lasauca i Cisa

Recerca 2.0, Ciència 2.0, xarxes socials, dones i ciència, universitats, open access, open science, innovació a l'Administració, open data...
Aquesta entrada s'ha publicat en Comunicació científica, Recerca i etiquetada amb , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s